Cyklende mand anholdt med kæreste i Christiania-aktion

Task Force Pusherstreet var i aktion på Christiania torsdag morgen i forsøg på at "standse den åbenlyse og organiserede hashhandel i Pusherstreet".

Under aktionen i Pusherstreet blev der fundet 1340 joints, 45 gram skunkmix, 637,6 gram potmix, 40 hashplanter, en CS-gas samt en militær røggranat.

Politiet blev opmærksom på en mand, der kom cyklende i retning mod Pusherstreet. Da vedkommende fik øje på politiet, smed han en pose fra sig i en skraldespand.

Manden blev standset og posen blev sikret fra skraldespanden. Posen indeholdt 531,2 gram hash, 102,2 gram skunk og 45 joints. Personen, der viste sig at være 40 år, blev anholdt.

- Under hele aktionen blev politifolkene overfuset verbalt og truet af én af gadens vagtmænd. Det var 39-årig mand, der trods flere opfordringer til at stoppe sin fremfærd fortsatte, hvorfor han blev anholdt, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Københavns Politi ransagede efterfølgende den 40-åriges adresse på Christianshavn. Her blev der fundet 10,679 kilo hash. Hashen var af samme mærke, som dét, der blev fundet i posen.

- I forbindelse med ransagningen kom den 40-åriges 23-årige kæreste hjem. Hun blev ligeledes anholdt. De havde identiske nøgler på sig, der ikke passede til deres adresse.

- Men efter behørig efterforskning fandt vi ud af, at de passede til en adresse i Fredens Ark på Christiania, forklarer politikommissær Steffen Thaaning Steffensen.

Den 40-årige mand fik torsdag anholdelsen opretholdt i tre gange 24 timer.

Fredag ransagede politiet så adressen i Fredens Ark. Her blev der i kakkelovnen fundet et regnskab på cirka seks kilo hash. Derudover blev der fundet omkring 50.000 kroner, som politiet skønner hidrører fra salg af hash.

- Det er vores opfattelse, at den 40-årige mand og den 23-årige kvinde i forening leverer hash til pusherne i Pusherstreet, siger Steffen Thaaning Steffensen.

Den 40-årige mand bliver genfremstillet i grundlovsforhør i dag sammen med den 23-årige kvinde. Begge sigtes for at have været i besiddelse af 16 kilo hash.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip