Cyklister i Holbæk fik morgenhilsen fra politiet

Lokalpolitiet i Holbæk sagde i dag god morgen til morgenfriske cyklister i og omkring Jernbaneplads, Holbæk. I  tidsrummet mellem klokken 04.45 og klokken 06.30 var betjente på stedet i anledning af en målrettet kontrol af cyklisters brug af lygter i lygtetændingstiden samt cyklisters adfærd i trafikken.

Ud over den friske morgenhilsen til cirka 45 kontrollerede cyklister fik nogle af dem også udleveret en bødetilkendegivelse.

Fem blev sigtet for manglende lys på cyklen, syv blev sigtet for at cykle på fortovet eller i fodgængerfelt, to advarsler blev uddelt for defekt ringeklokke, og en fik advarsel for manglende refleks i hjulene. Også en cykeltyv blev grebet på fersk gerning under kørsel på en stjålet cykel og kan forvente en bøde samt en plet på straffeattesten.

Flere cyklistkontroller kan forventes i den kommende tid både i Holbæk og andre steder i Midt- og Vestsjællands Politikreds, da der i denne uge kører en landsdækkende kontrolindsats rettet mod cyklisterne.
 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip