Dårligt udsyn til Super Bowl udløser vild erstatning

En jury i Dallas har givet syv tilskuere en erstatning på mere end en halv million kroner på grund af pladsproblemer under Super Bowl i 2011.

De syv publikummer sagsøgte den nationale football liga, NFL, da deres siddepladser af sikkerhedsmæssige årsager var fjernet til finalekampen mellem Green Bay Packers og Pittsburgh Steelers.

Juryen fastslår, at NFL ikke var gode nok til at afhjælpe situationen, da tilskuerne enten måtte stå op eller blev henvist til et sæde med dårligt udsyn.

De syv publikummer er blevet tildelt erstatninger på mellem 5700 og 22.000 dollar svarende til mellem 40.000 og 155.000 kroner. Den samlede erstatning lyder på 76.000 dollar (534.000 kroner).

Pladsproblemerne på Dallas Stadium skyldtes, at 1250 af 13.000 midlertidige sæder måtte fjernes, da der ikke var tænkt på, at der skulle laves gange til sikkerhedsvagterne.

NFL forsøgte at nå til et forlig med tilskuere, der blev tilbudt at få penge tilbage samt billetter til en fremtidig Super Bowl. Tilbuddet blev dog afvist.

Retssagen i Dallas har stået på i de seneste to uger, hvor flere NFL-folk samt ejeren af Dallas Cowboys har afgivet forklaring.

/ritzau/Reuters

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip