Dækrøg og imponerende hestekræfter til glæde for sygdomsramte børn

Skrevet af Elo Christoffersen

05/05/2014

Dagens topnyheder

Velgørenhedsorganisationen Motorsport For LIFE inviterede til race på FDM Jyllandsringen i samarbejde med motorsportsorganisationen DTC A/S.

Denne gang var det patienter fra Kolding, Odense og Silkeborg som havde fornøjelsen af en ægte VIP behandling som kun få ellers oplever.

Fra den danske kongeklasse DTC (Danish Thundersport Championship) bød både Jan Magnussen, norske Molly Pettit, som i øvrigt er feltets eneste kvindelige kører-  og Nicki Petersen velkommen indenfor i teltene, hvor børnene blev forkælet med både kasketter og autografer og en god snak med kørerne.

Foruden DTCérne fik børnene også stiftet bekendtskab med en masse andre spændende typer racerbiler og en hidsig drifter-Corvette, som kunne få selv den mindst bilinteresserede til at spærre øjnene op.

- Vi er ovenud lykkelige over at have taget hul på en ny sæson med endnu flere samarbejdspartnere, både i form af sygehuse og institutioner, men også firmaer og personer som ønsker at hjælpe os på den ene eller den anden måde, vi står ganske enkelt stærkere end nogensinde før og det giver en exceptionel god kvalitet i vores events, siger Dan Crohn, Motorsport For LIFE.

Organisationens næste arrangementer finder sted den 4. juni, hvor både Odense Universitetshospitals børneenhed H.C. Andersens Børnehospital og Kolding Sygehus får besøg af repræsentanter fra den danske motorsport.

Se billederne nedenunder...