Dagen derpå: Video har gjort Jan Pytlick i bedre humør

Et par timer foran tv-skærmen har ændret landstræner Jan Pytlicks opfattelse af den danske præstation i premierekampen mod Ukraine ved håndbold-EM.

Umiddelbart efter kampen var landstræneren ellers noget lunken ved indsatsen trods en sejr på 32-23, men mundvigene har mandag fået et nøk opad.

- Efter at jeg har set kampen igen, må jeg sige, at det var fint på rigtig mange områder. Jeg havde en anden opfattelse, da kampen var slut, men det var langt hen ad vejen en udmærket indsats, siger Jan Pytlick på mandagens pressemøde i Debrecen.

Efter kampen kaldte han det danske spil "for hakkende", og han var utilfreds med kontrafasen, der gerne skulle være et af holdets farligste våben.

- Men vi lavede i omegnen af 10 kontramål mod ukrainerne, så helt skidt var det ikke. Vi kunne vel godt have lavet to mål mere, så havde det været rigtig godt, siger han.

Pytlick erklærer sig også meget tilfreds med det nyformede forsvar, hvor Louise Svalastog var med for første gang i to et halvt år.

- Det var meget fint. Der vil altid være nogle småjusteringer, og man skal tænke på, at det var en åbningskamp. Men det får vi rettet til.

- Vi skal også gerne blive lidt skarpere i vores afslutninger i de kommende kampe, lyder det fra Pytlick.

Danmark møder Rumænien i holdets næste EM-kamp tirsdag aften.

Rumænerne indledte turneringen overraskende svagt, da holdet blev kørt over af det norske landshold i gruppens første kamp.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip