Dagens etape i Tour de France

2. etape i Tour de France er en meget kuperet en af slagsen med mål i Sheffield. En rute der på flere måder minder om ruten i klassikeren Liège-Bastogne-Liège

Fakta om 2. etape:

York-Sheffield, 201 kilometer

Beskrivelse:

En spændende etape, hvor mange uden tvivl vil forsøge at lave ravage på den meget kuperede etape med ni kategoriserede stigninger. Men faktisk er der op mod 20 stigninger i alt. Alt kan ske. Det kan ende i en massespurt, og der er oceaner af muligheder for at slippe væk i et udbrud.

Favoritterne kan heller ikke slappe af, for ruten er hård og krævende, og et styrt eller defekt kan gøre det svært at nå op igen. Favoritterne vil dog næppe spille ud mod hinanden, hertil er stigningerne næppe helt hårde nok.

Vidste du at ...

... dagens målby - Sheffield - er en bastion i en helt anden sportsgren - nemlig snooker. Hvert år spilles VM - årets højdepunkt i billardsporten med det store grønne bord og de seks små huller - netop her i Sheffield. Hovedturneringen ved VM i snooker varer 17 dage.

Hold øje med:

Peter Sagan

Simon Gerrans

Thomas Voeckler

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip