Dagens etape i Tour de France

Etapen er den korteste med massestart i årets Tour - kun enkeltstarten på 20. etape er kortere - men der er alligevel garanti for spektakulær kørsel på etapen i Pyrenæerne.

Fakta om 17. etape:

Saint-Gaudens-Saint-Lary Pla d'Adet, 124,5 kilometer

Beskrivelse:

Dagen efter årets længste etape venter årets korteste - bortset fra lørdagens enkeltstart. Men selv om etapen blot byder på 124,5 kilometer, venter der ikke nogen nem dag. Tværtimod. Der venter fire alvorlige stigninger - tre i næsthårdeste kategori og en i den hårdeste.

Ydermere slutter etapen op ad - på toppen af Saint-Lary Pla d'Adet, og når nu ingen ser ud til at kunne true Vincenzo Nibalis samlede Tour-sejr, så kan man i det mindste håbe på godt cykelløb og tidsforskelle i kampen om de øvrige podiepladser.

Selve etapesejren skal der også nok blive hård kamp om. Folk som Rafal Majka og Joaquim Rodriguez, der ikke spiller nogen rolle i klassementet, får måske lov til at gå i udbrud og slås om etapesejren, mens folkene i toppen nok følges pænt - og i ryggen af Nibali - så længe, de kan.

Vidste du at ...

... rytterne i dag besøger Spanien. Godt 15 kilometer spansk vej under cyklerne, inden Tour-feltet igen kører ind i Frankrig og dagens modbydelige stigninger.

Hold øje med:

Joaquim Rodriguez

Rafal Majka

Alejandro Valverde

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip