Dagens’ læsere deler deres historier: De mest uhyggelige ting vores børn har sagt

Børn er søde og mærkelige. Nogle gange er de dog også jævnt uhyggelige. Det tyder beretninger fra Dagens.dk’s læsere på.

Vi bragte forleden en artikel om 8 børn, som har skrænt voksne fra vid og sans

I kølvandet på den bød læserne ind med en række ligeså uhyggelige udtalelser fra de kære små.

Læs et uddrag af dem nedenfor.

Spøgelser på 1. salen
“Kom til at tænke på dengang min søn var 2-3 år... Han ville (igen) have noget oppe på hans værelse på 1. Sal... Sagde at han selv måtte hente det. Det nægtede han. Hvorfor, spurgte jeg. "Fordi der står to børn deroppe og siger WAAAARHG til mig!" Så turde jeg squ næsten heller ikke gå der op mere.”

Blodig manicure
“Min venindes 7årige datter: "Jeg vil ha dine negle" Mig: "Hvordan ville du gøre det?" Venindes datter: "jeg vil hive dem af med en tang og lime dem på mine egne”.”

Mini-clairvoyant
"Lille Thor 5 år er på besøg og hopper op på skødet af min mand, kigger på hans meget hvide hår og siger: " Du dør snart!" Nu er han over 18 og min mand lever heldigvis stadig."

Storebror i skraldespanden
"Lillebror: "Far, kan vi ikke smide Emil (storebror) i skraldespanden". Lillebror var træt af, at sin handicappede storebror tog mor og fars tid. Egentlig en logisk tanke fra en 3-årig, men det gav stof til eftertanke for mor og far. Av."

Kig bag dig, mor
“Min søn på fire sad og talte med sig selv i sin seng en aften, jeg spurgte for sjov hvem han talte med og han svarede : "den gamle dame bagved dig!" Var fa'eme ved at dø af skræk.”

 

Dagens Gossip