Dagens læsere tager bladet fra munden: Så forfærdelig er min svigermor

"Du er ulækker." "Sikke et grimt navn, I har givet mit barnebarn." "Sønnike, skyd skylden for din spritkørsel på din kone (hilsen svigermor)."

Der er mange interessante erklæringer og udbrud fra svigermødrene til vores stakkels læsere. Det viser kommentarerne på artiklen ”Kvinder afslører de mest vanvittige ting, deres svigermødre har sagt", som Dagens.dk, for nyligt skrev.

Nu er det er selvfølgelig ikke svigerforældrene, man bliver kæreste eller gifter sig med, men de er trods alt vedhæng. Og hvem drømmer ikke om én stor, velfungerende familie, hvor alle kan enes og tale ordentligt til hinanden?

Kommentarerne fra vores læseres svigermødre, må dog i flere tilfælde gøre det temmelig stramt at få et godt forhold til at blomstre. Døm selv her:

Hvad svigermutter siger
- Min svigermor sagde til min mand, efter at han i fuldskab smadrede bilen uden kørekort, at han skulle sige til politiet, at det var mig der havde kørt bilen.

- Jeg fik at vide, at jeg altid havde været uønsket nede hos mine svigerforældre. Jeg rejste mig og gik. Har ikke været der siden, og det er over 9 år siden.

- Min ex-svigermor meldte mig til kommunen for bedrageri; for modtagelse af ydelser fra kommunen. Jeg modtog ingen ydelser, og havde et job.

- Da jeg havde været gift med min mand i 10 år, skulle min svigermor have nyt tag. Jeg fandt et opslag på en tagtømrer, og gav hende det. Da hun ringede til dem, spurgte de, hvordan hun havde hørt om dem, hvortil hun svarede "En bekendt gav mig jeres nummer".

Velkommen til familien
Uanset, om svigerdatter eller - søn falder i svigermors smag, så er det vel immervæk hendes barns store kærlighed. Men det er vores læseres svigermødre vidst lige glade med:

- Første gang, min svigermor var på besøg, sagde hun, at jeg var ikke så dum, som jeg så ud til.

- Min kære svigermor fortalte mig hvor ulækkert hun syntes det er at være lesbisk. Så mig og min kone ser ikke lige så meget til hende mere.

Svigermødre og børnebørn
Når der kommer små til, er det en oplagt kilde til irritation mellem generationer og familiekulturer - i hvert fald, hvis de ikke kommer godt ud af det med hinanden i forvejen. Vores læsere skånes heller ikke i den sammenhæng:

- Min svigermor, som også blev ex-svigermor, sagde: "Åhh nej", da vi stolte fortalte, at vi ventede os med den første. Og da hun hørte navnet i kirken på nummer to, sagde hun højt ud i kirken, at det der gyselige navn kom hun aldrig til at sige, skriver en læser.

Andre skriver:

- Min sagde, lige efter jeg fødte 7,5 uge for tidligt, og han blev nøddøbt: "Navnet kan vi sagtens få lavet om senere og tillykke iøvrigt”. Godt jeg fik skiftet hende ud.

- Jeg blev kaldt en forbandet kælling. Juleaften. Og foran min eksmand og vores børn!

"Straffen for bigami er to svigermødre", skriver en af læserne. Og hvis nogle af de nævnte svigermødre følger med, kan man måske godt følge hende. Heldigvis var der også en del kærlige erklæringer til gode svigermødre til læserne.
 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip