Dagens transferrygter: Okore til lægetjek i Aston Villa?

Skrevet af Michael Lauritsen

11 år siden

|

12/06/2013

Dagens topnyheder

Onsdagens helt store transfer-historie er Lukas Hradeckys skifte fra Esbjerg til Brøndby. Her er dagens øvrige rygter.

Aston Villa er, ifølge Politiken, enig med FC Nordsjælland om et køb af Jores Okore, som i denne uge skal til lægetjek i klubben. Villa meldes i øvrigt fortsat interesseret i Aab's Nicklas Helenius. AaB meddelte i går, at man lå i forhandlinger med Aston Villa om en transfer. Aston Villa fulgte trop og bekendtgjorde, at man regnede med at lukke en handel inden for ti dage.

Udrensningen fortsætter i Brøndby IF, hvor midtbanespilleren Jan Kristiansen og den australske angriber Brent McGrath skal ud for at finde nye arbejdsgivere. Der er ingen meldinger om interesserede klubber.

AC Milan meldte i aftes ud, at klubbens anfører, Massimo Ambrosini, forlader klubben ved udgangen af måneden. Ifølge spillerens agent er der forhandlinger i gang med West Ham.

Ifølge Bild er Hamburger SV interesserede i Roque Santa Cruz. Den tidligere Bayern München-angriber er på fri transfer, efter hans kontrakt med Manchester City er udløbet.

Radio Monumental meddeler, at Arsenal har Benficas forsvarsspiller, Lorenzo Melgarejo, på blokken. Også Fenerbahce viser interesse for Benfica-spilleren.

Opdateret 15:40.