Dagens transferrygter: Skifter Nicklas Bendtner til tysk fodbold?

Skrevet af Michael Lauritsen

11 år siden

|

10/06/2013

Dagens topnyheder

Mandagens rygter:

Nicklas Bendtner kan, ifølge Ekstra Bladets oplysninger, være på vej til Borussia Mönchengladbach. Der skulle også være interesse fra Eintracht Frankfurt og et par andre, unavngivne klubber. Bendtner selv vil ikke kommentere rygterne, men siger til avisen, at Arsenal er enig med fem klubber, og at det nu er op til ham at træffe det rette valg.

Esbjerg-målmand Lukas Hradecky forlænger ikke med esbjergenserne. Det er uklart, hvor den ungarske målmand fortsætter sin karriere. Rygtet siger, at Esbjerg overvejer den 22-årige svenske målmand Viktor Noring, som netop er blevet løst fra sin kontrakt i Trelleborg.

Sölvi Ottesen er officielt færdig i FC København. Det er uklart, hvor karrieren fortsætter.

Liverpool er, ifølge Daily Mail, brændt varm på Sevilla-spilleren Luis Alberto. Avisen skriver, at Liverpool er villige til at smide godt 44 millioner kroner. Sevilla vil formentlig forsøge at pressen prisen op i nærheden af 70 millioner kroner.

Seria A-bomberen Edison Cavani kan være på vej til Chelsea. Rygtet stammer angiveligt fra Napoli-præsidenten Aurelio de Laurentiis' egen mund. Og til Sky Sports siger Cavani i dag, at det ville være en fornøjelse at spille under Mourinho.

Ifølge Kicker vil Leverkusen forsøge at hente Ajax Amsterdams Toby Alderweireld. Belgieren er også rygtet til Liverpool og Tottenham.

La Gazzetta skriver, at Inter forhandler med de to Catania-spillere Alejandro Gomez og Pablo Barrientos. Avisen skriver også, at Manchester City-angriberen Carlos Tevez, der sættes i forbindelse med Juventus, også er et emne i Milan. Vicepræsident Adriano Galliani bekræfter.