Daginstitution skaffer penge til nyt legetårn på utraditionel måde

Elo Christoffersen

11 år siden

|

10/06/2013

Dagens topnyheder

Design og designtænkning er de vigtigste elementer i Kolding Kommunes vision, og det har de taget til sig på Daginstitutionen Petersbjerggård.

Institutionens næsten 25 år gamle legetårn med tilhørende rutsjebane er udtjent, og nu ønsker man sig et nyt til legepladsen. Et projekt til omkring 60.000 kroner, og det er mere end institutionens budget kan bære.

Derfor har både forældrebestyrelsen og personalet været i det kreative hjørne, og det resulterer nu et både utraditionelt og særdeles omfattende arrangement, som har til formål at skaffe penge.

Lørdag den 15. juni afholdes derfor en kæmpe fest på Petersbjerggård i tidsrummet 10:00 – 15:00, og her kan man finde loppemarked, hoppeborg og madboder, man kan få håret sat, eller blive sminket, og på scenen optræder Trylle Ole, duoen Black Bird Duo, solisten Marie Juncher samt Harte Gospelkor.

- Det har længe været et stort ønske hos børn, forældre og personale, at etablere et nyt legetårn på legepladsen, fortæller institutionens leder Jane Bødskov Petersen og fortsætter:

- Ildsjæle i forældrebestyrelsen og personalegruppen, har tænkt innovativt, valgt at trodse de økonomiske rammer og i fællesskab stable et stort, festligt arrangement på benene, med det formål at samle penge ind til et legetårn.

Og den lokale opbakning er til stede. Mange lokale virksomheder, foreninger og grupper støtter arrangementet med sponsorgaver og gratis oplevelser.