Dalmose efter Viborg-ydmygelse: Batteriet var tomt

Et hårdt kampprogram er blandt årsagerne til, at de danske håndboldmestre, Viborg HK, onsdag aften gik helt ned og tabte topkampen til Team Esbjerg med hele 21-32 på hjemmebane.

Det vurderer Viborg-cheftræner Christian Dalmose.

- Batteriet var tomt, og det er forståeligt. Man er ikke forpligtet ud over sine evner, og for mange spillere var der simpelthen ikke mere strøm på. Det gælder ikke alle, men mange, siger han til Viborgs hjemmeside.

Christian Dalmose måtte indkalde den 42-årige Heidi Astrup, som fik et opsigtvækkende comeback, i øvrigt sammen med 34-årige Henriette Mikkelsen, der dog har været med tidligere i sæsonen.

De scorede et mål hver, men kunne ikke forhindre, at hjemmeholdet blev kørt over i anden halvleg.

- Med det hårde program, vi har været igennem, måtte det ske på et tidspunkt, og det skete så desværre i dag. Det behøver man ikke være professor for at kunne se.

- Det er ærgerligt, men sådan er sporten. Nu sætter vi laderen til og får noget strøm på batterierne igen, så vi er klar til Zagreb-kampen på søndag, siger Christian Dalmose.

Viborg tager på søndag imod Lokomotiva Zagreb fra Kroatien i Champions League-gruppespillet.

Efter onsdagens kamp fører Team Esbjerg Boxer Dameligaen med 22 point for 12 kampe. En trio bestående af Viborg, Team Tvis Holstebro og FCM Håndbold følger efter med 18 point hver.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip