Damedouble efter nederlag: Mega flad fornemmelse

Der var tydelig ærgrelse at spore hos badmintonspillerne Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen, efter at de søndag havde tabt finalen ved Denmark Open i Odense.

Den danske damedouble var meget langt fra sejren og tabte 16-21, 13-21 til kineserne Bao Yixin og Tang Jinhua.

- Det er en mega flad fornemmelse lige nu. Vi fik slet ikke vores spil op at køre på det, som vi ved, at vi kan. Det er mega irriterende, siger Kamilla Rytter Juhl.

- Det er svært lige nu at finde en forklaring på det, men vi fik ikke vores defensiv op at stå. Jeg tror, at det satte sig i vores spil, at vi ikke havde den sikkerhed ved at kunne løfte boldene og få lidt mere ro på.

- Vi kunne spille nogle sindssygt gode dueller, men så kunne vi løfte den ud af banen på det næste slag. Det vidner om, at vi ikke havde den tryghed derinde, det blev lidt for satset fra vores side, siger Kamilla Rytter Juhl.

Heller ikke Christinna Pedersen er tilfreds efter nederlaget til kineserne.

- Vi fandt ikke balancen, men vi fandt heller ikke vores bedste og skarpeste slag frem. Vi følte, at vi hele tiden var lige ved og næsten. Jeg ved ikke, om det var med håndbremsen trukket.

- Det var ikke bevidst, men vi havde det sådan på banen, at det var lige ved at lykkes, men det gjorde det bare ikke. Og når vi ikke tør gå all-in på tingene, så render de fra os. Så det er bare smadder ærgerligt at stå her lige nu, siger hun.

/ritzau/

 

Dagens Gossip