Daniel Agger: Det er stort at være tilbage i Brøndby

Der var massivt fremmøde af fans, sponsorer og medier på Brøndby Stadion mandag formiddag, hvor Daniel Agger officielt blev præsenteret.

I weekenden blev det offentliggjort, at Agger er hentet til superligaklubben på en toårig kontrakt. Den danske landsholdsanfører forlader Liverpool efter otte og et halvt år i Premier League-klubben.

Agger virkede rørt over den flotte velkomst i Brøndby, hvor han blev mødt af store klapsalver.

- Kan I høre mig. Tak for det flotte fremmøde. Det er stort, siger Daniel Agger.

Agger spillede senest i Brøndby i 2005, hvor klubben vandt det danske mesterskab. I øvrigt sammen med Thomas Kahlenberg og Johan Elmander, som også er tilbage i Brøndby.

Der var mange muligheder for at skifte til andre klubber, men Agger ønskede selv at vende tilbage til sin barndomsklub.

- Det var det, jeg havde lyst til. Jeg følte, det var det rigtige, og hvis jeg føler det er det rigtige, så er det det, jeg gør, siger Agger.

- Det er en stor ting. Det er en stor ting for Brøndby, men det er også en stor ting for mig, lyder det fra Agger.

- Jeg har nogle idéer om, hvad jeg kan bidrage med. Jeg har lidt erfaring, som jeg kan bidrage med. Jeg har trods alt prøvet lidt af hvert, siger Agger.

- Kroppen er meget slidt, men så slidt er den heller ikke. Jeg havde mange muligheder, jeg havde også mulighed for at blive.

- Jeg tror på mig selv, og jeg føler, at dette var det rigtige, siger Agger.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip