Daniel Agger: Spiller kun hvis jeg er 100 procent

I Brøndby kæmper man i øjeblikket en kamp mod uret for at få den nyindkøbte stjernespiller Daniel Agger klar til søndagens superligakamp mod Randers.

Forsvarsspilleren kæmper nemlig fortsat med den muskelskade, han pådrog sig før landskampen mod Armenien.

Agger føler selv, at det går bedre, men han slår fast, at han kun går på banen, hvis benet er 100 procent klar.

- Enten er jeg klar, eller også er jeg ikke klar. Længere er den ikke. Jeg arbejder benhårdt på at blive klar, og jeg både håber og tror også på det.

- Selvom der kommer til at være et fyldt stadion på søndag, så er det benet, der bestemmer, om jeg spiller, siger Daniel Agger.

Agger bakkes op af træner Thomas Frank, der heller ikke sender sin nye stjerne i aktion, før han er helt fit.

- Det går fremad dag for dag, men vi er også bevidste om, at det er en lang sæson, selvom han gerne vil spille. Så han spiller ikke, hvis han kun er på 80 procent, men kun hvis han er helt klar, siger Thomas Frank.

Samtidig kan Frank også løfte sløret for, at en anden spiller, der kom hjem fra landsholdet med en skade, regnes klar til weekenden.

Venstrebacken Riza Durmisi blev hofteskadet i U21-landsholdets kamp mod Bulgarien, men han er også blevet sin skade kvit.

- Durmisi er klar igen, og vi forventer, at han træner med igen fredag. De førte jo 7-1, da han gik fra banen, så han tog ingen chancer, og vi regner også ham klar igen, siger Thomas Frank.

Om Daniel Agger når at blive klar, finder vi først ud af på søndag, hvor et fyldt Brøndby Stadion lægger rammen om opgøret mod Randers.

/ritzau/

 

Dagens Gossip