Daniel Agger starter på bænken mod Randers

Brøndby-fansene må vente lidt endnu på at se Daniel Agger løbe ind til en kamp på Brøndby Stadion iført hjemmeholdets gule trøje.

Den 29-årige landsholdsanfører er ikke med i startopstillingen, når Brøndby klokken 17 tager imod Randers FC i Superligaen.

De mange tusinde fremmødte tilskuere råbte Daniel Aggers navn taktfast, inden kampen gik i gang, og der er da også meldt udsolgt til kampen. Der ventes over 25.000 tilskuere til kampen.

Den tidligere Liverpool-spiller kan dog få det med spænding imødesete Brøndby-comeback i løbet af kampen, for han sidder på bænken.

Daniel Agger skiftede i begyndelsen af 2006 fra Brøndby til Liverpool, hvor han nåede at spille i over otte sæsoner.

I sidste måned blev Agger præsenteret som den mest markante forstærkning i Superligaen i en del år.

Daniel Agger blev dog skadet i optakten til Danmarks EM-kvalifikationskamp mod Armenien, en kamp som han måtte melde afbud til.

I stedet for Agger har Brøndby-træner valgt at satse på Fredrik Semb Berge og Dario Dumic i det centrale forsvar.

På bænken sidder også Martin Albrechtsen, som dermed har meget langt til en plads i startopstillingen, da han i øjeblikket er fjerdevalg til startopstillingen i det centrale forsvar.

På banen er både Thomas Kahlenberg og Johan Elmander, som spillede sammen med Agger på det Brøndby-hold, der vandt det danske mesterskab i 2005.

Hvis Agger bliver skiftet ind i løbet af kampen, kan det blive til en genforening af den succesrige trio.

Brøndby har ikke vundet DM-guld siden 2005.

/ritzau/

 

Dagens Gossip