Daniel Jensen: Et skulderklap til hele truppen

Med et drøn af et frispark sikrede Daniel Jensen Sønderjyske et enkelt point, da han fik bolden i mål i de døende minutter i kampen mod FC Vestsjælland.

Daniel Jensen var da også nogenlunde tilfreds med det sene mål og dets betydning.

- Ved at vi scorede i overtiden, var det selvfølgelig en forløsning og et skulderklap til hele truppen. Vi kan godt være tilfredse i forhold til, hvordan kampen udviklede sig, siger Daniel Jensen.

I og med at Daniels Jensen sikrede Sønderjyske et enkelt point i tabellen, så er spændingen stadig intakt i bunden af Superligaen.

- Det er klart, at inden kampen gik i gang, havde vi ikke været tilfredse med uafgjort.

- Men vi kan godt bruge uafgjort til noget, da vi holder de andre konkurrenter inden for rækkevidde. Men inden kampen ville vi gerne have set de tre point, påpeger Sønderjyskes midtbanestyrmand.

Den vurdering er Sønderjyskes midtstopper Niels Lodberg enig i. Han betoner dog også vigtigheden i ikke at tabe kampen.

- Enhver der ved lidt om fodbold, ved, at det er en sekspointskamp. Og at FC Vestsjælland er et af de hold, vi sammenligner os selv med. Så alt andet lige, ved man godt, at man ikke skal tabe kampen, siger Niels Lodberg.

Ifølge Niels Lodberg er alle kampe i Superligaen svære, og der er ikke nogen, der er vundet på forhånd.

- Der er jo ikke nogle kampe, hvor du går ud og skal have tre point. Og slet ikke for et hold som os. Alle kampe er svære - og ikke mindst mod et godt organiseret FC Vestsjælland-hold.

- Jeg har fuldt forståelse for, at mange går ud og siger, at hvis man skal overleve, så skal man have point i sådan en kamp. Der var ikke noget, vi hellere ville end at have point, understreger han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip