Danmark får blid start ved VM i håndbold

Danmarks bedste mandlige håndboldspillere får måske lov til at føle sig lidt frem og vænne sig til forholdene, når de spiller VM i Qatar til januar næste år.

Kamprækkefølgen er i hvert fald faldet sådan ud, at Danmark indleder VM mod de formodet svageste hold i den indledende pulje.

Argentina, som er sydamerikansk mester, er første modstander den 16. januar.

To dage senere venter Bahrain, og derefter står menuen på lidt tungere retter i form af Tyskland den 20. januar, Rusland den 22. januar og Polen den 24. januar.

- Jeg synes, at kamprækkefølgen ser fin ud, men vi kommer jo ikke udenom, at Danmark er havnet i en meget svær gruppe, siger landstræner Gudmundur Gudmundsson i en pressemeddelelse.

VM bliver spillet i tre forskellige arenaer, og som noget helt nyt er det blandet mellem grupperne, fordi man placerer de kampe, som ventes at trække flest tilskuere, i de største haller.

Det betyder, at Danmark og Tyskland er de eneste hold i Danmarks gruppe, som spiller alle kampe i samme hal - den store Lusail Multipurpose Hall, hvor der bliver plads til 15.300 tilskuere.

Danmark er forsvarende VM-sølvvinder efter det velkendte og berygtede finalenederlag på 19-35 til Spanien i begyndelsen af 2013.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip