Danmark må undvære Daniel Agger mod Armenien

Det danske fodboldlandshold må klare sig uden anfører Daniel Agger, når holdet klokken 18 indleder EM-kvalifikationen på hjemmebane mod Armenien.

En muskelskade i baglåret har tvunget den 29-årige midterforsvarer op på tribunen. I stedet skal Simon Kjær og Andreas Bjelland udgøre Danmarks midterforsvar.

Kjær og Bjelland spillede også på de centrale positioner i landsholdets midterforsvar, da Danmark for lidt over et år siden tabte med 0-4 på hjemmebane til Armenien i VM-kvalifikationen.

Agger måtte udgå med en skade, da landsholdet lørdag formiddag trænede på Helsingør Stadion. Jores Okore blev samtidig indkaldt som gardering, og Aston Villa-spilleren er med på bænken.

Den centrale midtbanespiller William Kvist har overtaget anførerbindet i stedet for Agger.

19-årige Pierre-Emile Højbjerg er med i sin første betydende landskamp. Dermed er han låst og kan ikke spille for andre landshold. Bayern München-talentet havde også mulighed for at spille for Frankrig.

Thomas Kahlenberg, som var med fra start i onsdagens 1-2-nederlag mod Tyrkiet i Odense og gjorde det godt, er vraget til startopstillingen og må nøjes med en plads på bænken.

Angriberen Nicklas Bendtner starter helt i front for Danmark efter en godkendt indsats mod Tyrkiet.

Danmark er i EM-gruppe med Serbien, Portugal, Albanien og Armenien.

Danmarks startopstilling i EM-kvalifikationen mod Armenien:

Kasper Schmeichel; Peter Ankersen, Simon Kjær, Andreas Bjelland, Nicolai Boilesen; William Kvist; Christian Eriksen, Pierre-Emile Højbjerg, Lasse Schöne, Michael Krohn-Dehli; Nicklas Bendtner.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip