Danmark ryger ud af VM efter spansk mål i sidste sekund

28/01/2015

Et sekund kom til at gøre forskellen for Danmark ved VM i håndbold onsdag aften.

Danmark tabte et nervepirrende kvartfinaledrama til Spanien med 25-24 efter 11-11 ved pausen.

Joan Canellas scorede målet et sekund før tid.

Kvartfinalen var tæt hele vejen og blev præcis den herrefight, alle håndboldeksperter havde forventet.

Mikkel Hansen fik sin anden tominutters udvisning 10 minutter før tid, men da det så kritisk ud, tog Mads Mensah Larsen og Mads Christensen et par gode beslutninger, som holdt Danmark inde i kampen sammen med en fornem redning af Jannick Green.

Det var også Mensah og Mads Christensen, som med to vigtige scoringer udlignede en spansk tomålsføring til 22-22 med seks minutter tilbage.

Hans Lindberg gav dansk føring 23-22 på en kontrascoring. Men en dansk forsvarsfejl gav spansk udligning på ny.

En skade til Mads Mensah Larsen fem minutter før tid kostede måske dyrt. Han var dog tilbage til det sidste minut.

Danmark skal nu spille kvalifikationskamp inden hjemrejsen.