Danmark skal arrangere kvindernes håndbold-EM i 2020

Når kvindernes EM i håndbold spilles i 2020, bliver det med Danmark og Norge som værter. Det blev en realitet på en kongres hos det europæiske håndboldforbund (EHF) lørdag.

Det var dog ingen overraskelse, eftersom de to landes samlede bud på værtskabet var det eneste, som kongresdeltagerne skulle tage stilling til.

Det mindskede dog ikke glæden hos Dansk Håndbold Forbunds formand, Per Bertelsen.

- At vi sammen med Norge har fået EM i kvindehåndbold 2020 uden modkandidater, er et tydeligt billede på, at vi nyder stor respekt og anerkendelse for vores arrangementer hos alle vores europæiske kolleger, siger formanden i en pressemeddelelse.

- Vi har ved adskillige lejligheder vist, at vi magter at løfte store slutrunder op på det allerhøjeste niveau til glæde for både deltagere, publikum, medier og den danske befolkning som helhed - og EM 2020 bliver ingen undtagelse. Tværtimod, siger Per Bertelsen.

Danmark og Norge kommer til at huse hver to indledende grupper samt en mellemrunde, mens de afgørende kampe kommer til at stå i norske Trondheim.

Ved samme kongres blev det offentliggjort, at herrernes EM i 2020 skal afvikles af tre lande for første gang i historien. Også her er Norge arrangør. Det bliver sammen med Sverige og Østrig. Finalen skal spilles i Sverige.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip