Danmarks bedste arbejdspladser er fundet

Revisionsvirksomheden Beierholm og it-virksomhederne Delegate og Conscia løb onsdag aften med priserne som "Danmarks bedste arbejdsplads".

Det er den globale konsulent- og rådgivningsvirksomhed Great Place to Work, der for 14. år i træk kårer de bedste arbejdspladser i landet ved en prisuddeling i Cirkusbygningen i København.

It-virksomheden Delegate vinder prisen i kategorien for 20 til 49 medarbejdere. It-virksomheden Conscia tager prisen i kategorien for 50 til 499 medarbejdere og revisionsvirksomheden Beierholm i kategorien for mere end 500 medarbejdere.

Hos Great Place to Work mener man, at tillid, stolthed og fællesskab på arbejdspladsen er med til at skabe og opretholde en god arbejdsplads, og alt dette starter hos ledelsen.

- På de bedste arbejdspladser er den øverste ledelse rollemodel og inspirationskilde for resten af organisationen, fordi dens engagement og passion smitter af på medarbejderne.

- Det indebærer, at de er synlige og involverende og viser medarbejderne, at deres bidrag er værdsat og afgørende for virksomhedens succes, siger den administrerende direktør hos Great Place to Work, Ditte Vigsø.

Det er en spørgeskemaundersøgelse foretaget blandt 25.000 medarbejdere, der ligger til grund for kåringen.

Derudover modtager Center for Socialpsykiatri i Lollands Kommune specialprisen som den "bedste offentlige arbejdsplads".

Den pris blev overrakt af statsminister Helle Thorning-Schmidt (S).

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip