Danmarks bedste i EM-premieren: Jeg skal blive bedre

Efter seks mål på ni forsøg og flere spektakulære aktioner blev Kristina Kristiansen kåret til Danmarks bedste spiller i EM-åbningskampen mod Ukraine, der blev vundet med 32-23 søndag aften.

Men selv om hun altså fik officiel hæder fra det europæiske håndboldforbund (EHF), er den lille playmaker ikke så imponeret over sin egen præstation på halgulvet i Debrecen.

- Jeg fik skudt og løbet lidt, men jeg er ikke 100 procent tilfreds, for jeg ved, at jeg kan spille bedre. De skud, jeg brændte, var sløseri, og det er ikke godt nok, siger Kristina Kristiansen.

Spilfordeleren med kælenavnet "Mulle" faldt først i øjnene i anden halvleg, da hun også fik opgaver i forsvaret, hvilket passer hende glimrende, selv om defensiven naturligt nok ikke er en spidskompetence.

- Jeg vil meget gerne dække op, fordi det betyder, at jeg så kan være med i kontrafasen, og det giver to-tre lette mål, måske flere, forklarer hun.

Lige som de øvrige danskere hæftede Kristiansen sig ved, at det tog en rum tid at få gang i spillet mod en langt fra skræmmende modstander.

Det var også et samtaleemne i pausen, fortæller hun.

- Det skulle blive meget bedre, og det vidste vi godt. Da anden halvleg kom i gang, hævede vi niveauet lidt, og man så i glimt, hvor gode vi er. Men vi nåede ikke niveauet fra Golden League i sidste weekend, konstaterer Kristina Kristiansen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip