Danmarks bedste: Vi stressede for meget før pausen

Det danske kvindelandshold spillede to halvlege som nat og dag, da holdet lørdag eftermiddag hentede den nødvendige sejr over Polen ved EM i Ungarn og Kroatien.

Danmark vandt med de sikre cifre 28-19, men det krævede en alvorlig pausesnak at få angrebsspillet på rette spor, erkender Stine Jørgensen, der blev valgt som bedste dansker.

- Vi blev nok lidt overraskede over, at vi havde så mange muligheder, specielt i kontrafasen. Vi stressede lidt, og det kom til at gå for stærkt. Vi var nok også en smule nervøse, fordi vi vidste, at vi skulle vinde, forklarer Jørgensen.

- Vi fik i pausen snakket om, hvordan vi skulle løbe kontraerne, og blev enige om, at vi ikke nødvendigvis skulle afslutte efter tre afleveringer, men gerne måtte slå bolden i jorden, hvis der ikke var plads.

- Vi spillede en rigtig god anden halvleg, hvor Sandra (Toft, red.) stod helt fantastisk, og angrebsspillet flød, siger venstrebacken.

Med fem flotte scoringer fik FCM-skytten for første gang i turneringen for alvor skudt sig ind, og hun havde også en stor andel i, at Maria Fisker i anden halvleg spillede stærkt på venstre fløj.

- Ja, det var det dejligt, og det var hele vejen over bagkæden, at folk havde tur i den i dag, siger Stine Jørgensen, der i alle kampe må trække et stort læs på sin position, fordi afløseren Anne Mette Hansen ikke får meget spilletid.

- Jeg er ikke træt, men jeg kan godt mærke under opvarmningen, at jeg lige skal have gang i kroppen. Men det er ikke noget problem, for jeg har prøvet det før, siger Stine Jørgensen.

Danmark spiller igen mandag aften mod værtsnationen Ungarn.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip