Danmarks første 24 timers tv-guide går i luften i dag

Skrevet af Elo Christoffersen

15/11/2012

Mest læste i dag

I dag klokken 12 blænder kabeltv-udbyderen YouSee op for Danmarks første 24-timers tv-guide.

TV Guiden får premiere YouSee’s kabelnet. Kanalen sender døgnet rundt og vil løbende orientere om aktuelle og kommende tv-programmer blandet med båndede nyheder, interviews og reportager fra og om tv-verdenen.

- Vi ved, der er en kæmpe interesse for at orientere sig om, hvad der kommer i tv, men hidtil har seerne været henvist til at kigge i avisernes eller ugebladenes tv-oversigter. Det eneste sted, der har manglet en guide, har faktisk været i tv selv. Det er det, vi vil råde bod på ved at skabe en kanal, der inspirerer og informerer om udsendelserne i tv, siger afdelingsdirektør hos YouSee, Claus Dawall.

TV Guiden dækker de flere end 50 tv-kanaler, der indgår i Fuldpakken hos YouSee. De korte tekstomtaler af aktuelle og kommende programmer produceres af YouSee’s egen programafdeling, mens trailere for tv-serier og film bliver leveret af de enkelte tv-stationer. Kanalen vil desuden indeholde blandt andet journalistiske nyheder om tv og interview med tv-værter.

TV Guiden afløser Infokanalen og vil ligge på kanalplads 4. Den sendes i HD og analog og kan ses af samtlige 1,2 mio. husstande, der abonnerer på YouSee.