Danmarks forsvarsgeneral: I dag var angrebet bedst

Skrevet af admin

18/12/2013

Dagens topnyheder

Det er svært at blive klog på det danske kvindelandshold i håndbold.

Indtil kvartfinalen har forsvaret været det eneste stabile punkt på holdet, mens angrebet har haltet, men da Tyskland blev slået 31-28 onsdag aften, var det lige omvendt.

Danmarks forsvarsstyrmand Marianne Bonde erkender midt i sejrsjubelen, at der specielt før pausen var for store huller i defensiven.

- De fik alt for mange mål i første halvleg, hvor Susann Müller fik for meget råderum, Anna Loerper havde for nemt ved at komme igennem, og generelt stod vi ikke højt nok, siger Marianne Bonde.

- Når vi lige får stabiliseret forsvaret, skal det nok se endnu bedre ud, så det ikke bliver så spændende.

- Men vi kan tage rigtig meget med fra denne kamp. Angrebsspillet og kontraerne har vi ikke haft så godt styr på, så det var rigtig godt, at vi havde det i dag, siger hun.

Marianne Bonde måtte undvære sin sædvanlige forsvarsmakker, Pernille Holmsgaard, der lå på hotellet med maveproblemer og høj feber.

Men Bonde mener ikke, hendes fravær var afgørende for, at forsvaret ikke virkede helt stabilt.

- Selvfølgelig kunne jeg mærke, at Pernille ikke var der, men jeg synes, de andre gjorde det fint, og hvis der er noget at udsætte på forsvarsspillet, så er det lige så meget min indsats, siger Marianne Bonde.

/ritzau/