Danmarks Smukkeste giver fri fadøl til festival

Er man til fadøl og dansk rockmusik, så kan det være en idé at kigge forbi Danmarks Smukkeste Festival søndag den 10. august.

Smukfest 2014 inviterer nemlig til fri fadøl og sodavand, hvor blandt andre danske D-A-D vil optræde på festivalprogrammet.

Det fremgår af en udsendt pressemeddelelse.

Anledningen til de gratis pilsnere er, at Smukfest endte på en førsteplads i en popularitetsundersøgelse foretaget af YouGov.

Ifølge Danmarks Smukkeste Festival svarede 35 procent af de adspurgte, at hvis de kunne få en gratis billet til en festival i 2014, så ville de vælge Smukfest.

Om initiativet siger formanden for Skanderborg Festivalklub, Claus Visbye, at "man ønsker at lukke og slukke for Smukfest 2014 med en herlig happening og et brag af en fest."

- Hvor vi sammen med vores samarbejdspartnere i Royal Unibrew og deres Tak Rock-projekt hylder alle vores gæster og alle vores medhjælpere ved at sætte fadøl og sodavand fri søndagen igennem, siger Claus Visbye.

- En stor omgang på vores regning, som tak for deres opbakning.

Der vil i løbet af hele søndagen være mulighed for, at alle gæster og medhjælpere på festivalpladsen kan få gratis fadøl og gratis sodavand, oplyses det.

- Der er musik dagen igennem fra Bøgescenerne – og festen og festivalen slutter om aftenen med et brag af en søndags-slutkoncert fra nationalrockerne i D-A-D, lyder det i meddelelsen.

Årets Smukfest løber af stablen den 6. august og fortsætter indtil den 10. august.

/ritzau/

 

Dagens Gossip