Danmarks trætte EM-joker fik travlt med at pakke kuffert

Mette Tranborg er ankommet til den danske EM-lejr i Debrecen, og søndag aften var hun for første gang med til træningen med holdkammeraterne efter at være blevet hasteindkaldt fra Danmark.

Den tårnhøje skytte er hentet ind i truppen som gardering for Louise Burgaard, der på grund af sygdom måtte melde fra til lørdagens kamp mod Polen og heller ikke viste sig til søndagens træning.

- Jeg fik lidt travlt, da jeg fik besked i går aftes. Så jeg måtte skynde mig at pakke mine ting. Jeg er en smule træt, men det er fedt at være her. Jeg skal snakke med Jan Pytlick senere søndag aften, og før ved jeg ikke, hvad hans planer er, siger Mette Tranborg.

Hun var med i hele optakten og var blandt de spillere, der ved Golden League i Norge kæmpede om den sidste EM-billet, som Pytlick endte med at udstede til Anne Mette Hansen.

- Det her er noget andet end Golden League. Kampene ved EM betyder meget mere, og det er knald-eller-fald. Der er meget mere spænding omkring det.

- Jeg håber selvfølgelig ikke på, at Burgaard fortsat er syg, men hvis hun er det, så er jeg klar, og jeg vil meget gerne i gang, siger SK Aarhus-spilleren.

På pressemødet tidligere søndag lød Pytlick optimistisk om Burgaards situation, og det kan vise sig, at der slet ikke bliver brug for Tranborg i turneringen.

Men hun er helt indstillet på, at turen fra Aarhus til Ungarn over København og München kan ende med en tilskuertjans.

- Jan Pytlick sagde meget klart i telefonen, at jeg blev hentet ned som gardering, og at det ikke er sikkert, at jeg bliver skrevet ind i truppen, siger Mette Tranborg.

Hun går til daglig i gymnasiet, men har fri i disse uger, hvor klassekammeraterne laver SRP-opgave, som Tranborg har overstået.

I stedet har hun kunnet bruge tiden på at se håndbold på tv, og dermed nærstudere sine danske holdkammerater.

- Det har været sjovt at se, at nogle af de ting, de laver, dem har jeg været en del af i optakten, siger hun.

Klokken ni mandag morgen bliver det besluttet, om Louise Burgaard eller Mette Tranborg skal skrives ind i kamptruppen til mødet med Ungarn mandag aften.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip