Danny hørte sin kone blive overfaldet af en indbrudstyv og myrdet over telefonen

En tragedie fandt mandag sted i den britiske by Hemel Hempstead nær Hertfordshire.

38-årige Danny Cross, der arbejder som it-medarbejder, var på job, da hans kone og mor til parrets to børn ringede skrækslagent til ham.

Danny forstod hurtigt, at en mand var brudt ind i parrets hjem, hvor hun, Nicola Cross, befandt sig. Derefter gik noget helt galt, og Danny kunne hjælpeløst høre, hvordan hans kone blev stukket ihjel af røveren.

- Dan hørte alting fra den anden ende af telefonen. Han arbejdede uden for hjemmet i Hull. Dan vil aldrig få det opkald ud af sin hukommelse. Han vil huske det resten af sit liv og vide, at han var for langt væk og derfor ikke kunne gøre noget for at redde hende, siger en 35-årig nabo ifølge Daily Mail.

Læs også: 64-årig kvinde frikendes for mord - efter 30 år i fængsel

Dernæst kidnappede røveren parrets børn, henholdsvis en søn på seks år og en datter på tre år. De er dog nu trygt hjemme hos familien igen.

En 25-årig polsk mand er anholdt og sigtet for mordet og for at kidnappe børnene. Han bliver stillet for retten i dag torsdag.

Læs også: Sexforbryder sigtet for mord i 40 år gammel sag om forsvundne søstre

Nicola Cross blev 37 år. Hun beskrives som en god mor og som vellidt af lokalsamfundet, der er efterladt i chok. Familien modtager al den hjælp, de kan, af politiet, men melder, at de stadig ikke klar til at stå frem i medierne. I stedet har de frigivet et billede af deres mor og hustru fra den dag, parret blev gift. 
 

 

Dagens Gossip