Danse-Ditte chokeret over kjoleballade

Det var ikke meget stof, der dækkede Ditte Ylva Olsens krop, da hun i fredags kastede sig ud i en samba i Vild med dans.

Det affødte kommentarer fra både dommere, dansekolleger, medier og seere om den kontroversielle kjole, der ikke overlod meget til fantasien.

Den rolle som sexsymbol var meget uvant for Ditte Ylva Olsen.

- Det har været lidt underligt at få alle de kommentarer, for jeg er meget en drengepige og føler mig ikke spor sexet. Jeg ejer hverken smykker, nedringet tøj eller noget med pailletter, siger Ditte Ylva Olsen.

Men selvom "Dicte"-stjernen sjældent spiller på sin femininitet, var det faktisk hende selv, der foreslog den frække kjole.

- Det er lidt skrækkeligt, for jeg pynter mig aldrig, og når jeg så endelig selv finder på at gøre det, får jeg at vide, at jeg er meget afklædt, fortæller skuespillerinden.

Under dansen havde Ditte Ylva Olsen dog ingen problemer med sit dristige outfit.

- Jeg havde det ikke selv skidt med at have kjolen på. For mig er det udklædning, for jeg går aldrig i sådan noget normalt. Nogen gange som skuespiller er ens kostume nærmest bar numse, hvis man laver en sexscene, siger hun.

Derimod bliver Ditte Ylva Olsen nemt rød i hovedet, når hun skal vise sin seksualitet.

- Jeg har meget svært ved at spille på min seksualitet, for jeg føler mig ikke særlig sexet. Jeg kan huske rumbaen, hvor det var en stor udfordring at skulle flirte og spille op til Morten (Kjeldgaard red.), siger Ditte Ylva Olsen.

Efter sidste uges program, hvor ingen af deltagerne blev sendt hjem, sætter alvoren atter ind fredag. Her bliver deltagerfeltet skåret ned fra seks til fem par.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip