Danse-Ditte: Mine egne favoritter gik videre

Det blev til en fjerdeplads i Vild med dans for skuespillerinden Ditte Ylva og hendes partner, Morten Kjeldgaard, der dermed røg ud lige før semifinalen i det populære tv-show.

Men det er ikke noget, skuespillerinden tager særlig tungt.

- Jeg har det strålende. Det er da super ærgerligt, at vi ikke skal træne i morgen, men det var jo sluttet om to uger alligevel, så man har jo været lidt forberedt på det, fortæller Ditte Ylva, der var i omdans mod skuespilleren Johannes Nymark og hans partner, Claudia Rex.

Vejrpigen Sara Maria Franch-Mærkedahl og hendes partner, Silas Holst, strøg direkte videre i showet - noget overraskende sammen med den tidligere minister, Astrid Krag og danseren Thomas Evers Poulsen. Astrid Krag røg nemlig i omdans i showet allerede i uge to, og har siden kæmpet med haltende dommerkarakterer.

Men i følge Ditte Ylva er det ganske fortjent, at eksministeren nu kan kalde sig semifinale-klar.

- Mine personlige favoritter er gået videre. Jeg synes det var unfair, dengang Astrid (Krag, red.) røg i omdans, siger skuespillerinden.

Finalen i Vild med dans løber af stablen den 28. november i Horsens.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip