Danse-værtinde: Min bommert er mit højdepunkt

Guldkonfettien på gulvet fortæller det hele. Diskokuglen er slukket og dansegulvet er tomt. Festen er slut. En fest der har varet i 12 uger.

Tiende sæson af Vild med dans blev afsluttet fredag ved det store finaleshow, hvor årets vindere blev kåret.

Se billederne: Mie Skov og Mads Vad vinder Vild med dans

Og det var en tydeligt bevæget værtinde, Sarah Grünewald, der kunne se tilbage på en 12 uger lang rejse sammen med resten af den såkaldte "Vild med dans-familie".

En rejse, som har budt på både op- og nedture for den 29-årige Sarah Grünewald i det populære underholdningsprogram.

Et øjeblik, hun især vil huske, oplevede hun, da hun kom til at kalde sangerinden Lis Sørensen for Søs Fenger - en brøler, der gav genlyd hos danskerne hjemme i stuerne og i medierne et stykke tid.

Allan Simonsen: Det skal jeg nu

Men trods en hård medfart fra danskere efterfølgende, fremhæver værtinden alligevel netop den fejl, som et af hendes personlige højdepunkter ved årets Vild med dans.      

- Jeg har lavet nogle fejl og prøvet, at en hel nation havde splittede meninger og holdninger til én, og så rejste jeg mig igen, siger Grünewald.

- Det var virkelig et personligt højdepunkt, for det viste mig, at jeg er klar til den verden, jeg allerede står godt plantet i, siger hun.

Mie Skov: Nu kan jeg endelig være stolt af mig selv

Sarah Grünewald er dog ikke helt uerfaren foran et kamera. Hun har nemlig tidligere både været fotomodel og vært på Zulus Store Datingshow, ligesom hun også har prøvet kræfter som skuespiller i komedieserien Tomgang.

Men det er første gang, hun kaster sig ud i en værtinderolle på live-tv.

- Jeg har lært rigtig meget. Det har været en kæmpe udfordring, men jeg har taget den i stiv arm, og jeg ved, jeg godt kan finde ud af det, siger hun og fastslår, at det ikke er sidste gang, hun har lavet live-tv.

Uffe Holm: Jeg skal ikke danse før juleaften

Nu skal værtinden slappe af frem til jul, hvorefter hun og kæresten Rasmus Backhaus smider rygsækken på ryggen og rejser otte uger ud i verden, hvor de skal besøge Thailand, Sri Lanka og Maldiverne.

Årets vindere af Vild med dans blev bordtennisspilleren Mie Skov og Mads Vad, mens komikeren Uffe Holm og Karina Frimodt, måtte nøjes med en andenplads.

TV2 har allerede bekræftet at danskerne kan glæde sig til endnu en sæson Vild med dans i 2014.

Newspaq

 

Dagens Gossip