Danseikon: Griskhed skyld homo-rygter

Skrevet af admin

17/09/2014
Det er ikke første gang, den amerikanske superstjerne John Travolta er blevet udstillet som homoseksuel. Senest har Travoltas tidligere privatpilot hævdet, at han havde et seks år langt forhold til stjernen tilbage i 1980'erne.Nu tager den 60-årige actionhelt imidlertid bladet fra munden. I et nyt interview med magasinet The Daily Beast afviser John Travolta kategorisk alle rygter om affærer med andre mænd. Det skriver Times Live.- Det er alle berømtheders akilleshæl. Det handler i virkeligheden bare om, at nogen mennesker gerne vil have penge. Det er det hele, siger John Travolta til The Daily Beast.Den garvede skuespiller, som slog igennem med dansefilmen "Saturday Night Fever" fra 1977, fortæller, at han efterhånden er blevet vant til at være genstand for rygter om sit privatliv. - Jeg tager mig ikke synderligt af det. Andre ville nok vælge at forsvare sig mere heftigt, end jeg gør. Men jeg besluttede for længe siden at holde mig uden for alt det med medier, som jeg alligevel ikke kan kontrollere, siger han.John Travolta, som privat er gift med tidligere model og skuespiller Kelly Preston, indrømmer dog, at når det kommer til hans familie, bliver han mere stram i betrækket.- Det med sex vil altid være interessant for nogle mennesker, men hold jer væk fra min familie, siger han.Rygterne om et forhold mellem Travolta og hans tidligere pilot Douglas Gotterba begyndte i 2012, da Gotterba fortalte om forholdet i et interview med The National Enquire. John Travolta forsøgte efterfølgende at gå rettens vej for at lukke munden på Gotterba. I juli i år besluttede retten i Californien imidlertid, at Gotterba, som også planlægger en bog om forholdet til den kendte skuespiller, er i sin gode ret til at fortælle sin version af historien.Newspaq

Mest læste i dag

Det er ikke første gang, den amerikanske superstjerne John Travolta er blevet udstillet som homoseksuel. Senest har Travoltas tidligere privatpilot hævdet, at han havde et seks år langt forhold til stjernen tilbage i 1980'erne.

Nu tager den 60-årige actionhelt imidlertid bladet fra munden. I et nyt interview med magasinet The Daily Beast afviser John Travolta kategorisk alle rygter om affærer med andre mænd. Det skriver Times Live.

- Det er alle berømtheders akilleshæl. Det handler i virkeligheden bare om, at nogen mennesker gerne vil have penge. Det er det hele, siger John Travolta til The Daily Beast.

Den garvede skuespiller, som slog igennem med dansefilmen "Saturday Night Fever" fra 1977, fortæller, at han efterhånden er blevet vant til at være genstand for rygter om sit privatliv.

- Jeg tager mig ikke synderligt af det. Andre ville nok vælge at forsvare sig mere heftigt, end jeg gør. Men jeg besluttede for længe siden at holde mig uden for alt det med medier, som jeg alligevel ikke kan kontrollere, siger han.

John Travolta, som privat er gift med tidligere model og skuespiller Kelly Preston, indrømmer dog, at når det kommer til hans familie, bliver han mere stram i betrækket.

- Det med sex vil altid være interessant for nogle mennesker, men hold jer væk fra min familie, siger han.

Rygterne om et forhold mellem Travolta og hans tidligere pilot Douglas Gotterba begyndte i 2012, da Gotterba fortalte om forholdet i et interview med The National Enquire.

John Travolta forsøgte efterfølgende at gå rettens vej for at lukke munden på Gotterba. I juli i år besluttede retten i Californien imidlertid, at Gotterba, som også planlægger en bog om forholdet til den kendte skuespiller, er i sin gode ret til at fortælle sin version af historien.

Newspaq