Danserival nægter at danse omdans mod Krag

"Nougatparret" eller "det nuttede par" er begge kælenavne, som skuespiller Ditte Ylva Olsen tager æren for at have kædet sammen med sine Vild med dans-rivaler Astrid Krag og Thomas Evers Poulsen.

Og netop dansekonkurrenternes "nuttethed" er grunden til, at den blonde skuespiller helst ikke vil se sig selv i en afgørende omdans mod den tidligere sundhedsminister og hendes professionelle dansepartner.

- De er bare alt for søde. Og dygtige. Jeg vil for alt i verden ikke i omdans med de to, siger Ditte Ylva Olsen.

Sammen med sin dansepartner Morten Kjeldgaard skal hun på gulvet for første gang på fredag i næste uge, når andet show i den populære dansekonkurrence ruller over skærmen.

Her skal hun konkurrere mod komiker Thomas Wivel, badmintonspiller Tine Baun, rapperen Uso samt skuespillerne Besir Zeciri og Paprika Steen og deres respektive dansepartnere.

Heraf går fem par igen direkte videre i programmet, mens det sjette par skal dyste i en såkaldt omdans mod Astrid Krag og Thomas Evers Poulsen.

Et scenarie, som den 37-årige skuespiller, der nok er bedst kendt for sin rolle som den lesbiske politibetjent Bendtsen i TV2's krimiserie "Dicte", helst ser sig fri for.

- Det ville være så frygteligt at skulle konkurrere mod dem, siger Ditte Ylva Olsen og fortsætter:

- Der er bare altid nogen, som man svinger lidt bedre med end andre, ik'. Jeg vil bare helst ikke undvære de to i programmet, siger hun.

Andet program i Vild med dans vises på fredag kl. 20.00 på TV2.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip