Dansk ægtepar vinder 850.030 kroner - se så bare hvad de gør med det samme

Skrevet af Emil Martesen

28/02/2024
Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil
Se så bare hvad ægteparret gør med det samme.

Mest læste i dag

Rigtigt gode ferierejser kan byde på oplevelser, man aldrig glemmer.

Men det sker også, at det, der for alvor brænder sig fast i hukommelsen, er de oplevelser, som man IKKE får. Sådan er det gået for en pensionist fra hovedstaden, som stadig husker en over 20 år gammel Italiensrejse for noget, han slet ikke fik lov at se.

Sådan lyder meldingen i en pressemeddelelse.

Derfor var manden slet ikke i tvivl om, hvad han som det første skulle bruge en del af pengene på, da han vandt 850.030 kroner i Klasselotteriet: En ferierejse for ham og konen til Rom, hvor manden har et åbent regnskab at gøre op:

"Vi har været i Rom før, men det er i hvert fald 20 år siden. Vi var kørt derned i bil og boede ude ved kysten, og så var vi taget ind til Rom på en endagstur for at besøge Peterskirken. Men jeg havde kun shorts på, så jeg måtte ikke komme ind. Så måtte jeg pænt stå og vente udenfor, mens min kone var indenfor", fortæller manden, som glæder sig til ved selvsyn at se, om konen i alle årene har haft ret, når hun har fortalt ham om den storslåede kirkes indre, og fortsætter:

"Vi har talt om det i flere år, at vi skulle se at komme tilbage, og nu har vi så købt en rejse. Dengang for over 20 år siden kunne jeg da godt se udefra, at Peterskirken er stor, men altså, jaja, vi har været inde i ret mange ret store kirker rundtomkring i Europa, såeh…" siger manden og lyder en lille smule skeptisk.

Udover turen til Rom, planlægger parret også flere andre rejser, men de er ikke lagt i kalenderen endnu:

"Hvis vi havde vundet for mange år siden, så havde der været flere ting, vi manglede, men det gør vi ikke nu. Og at gå ud og købe noget nyt i stedet for gamle ting, vi har i forvejen, det er jo vanvittigt, synes jeg. Så hellere bruge dem på rejser. Og så gør det jo ikke spor, hvis der er noget tilbage til børnene, når vi stiller træskoene", siger han med et grin.

Om Klasselotteriet

Klasselotteriet har leveret vinderglæde siden 1753 - det er der ikke mange, der kan prale af. Dermed har lotteriet i flere hundrede år skabt vinderglæde for millioner af danskere og er stadig en af danskernes foretrukne kilder til drømme, underholdning og gevinster, der kan forsøde tilværelsen.

Hver måned findes der således 40.000 vindere, der får del i gevinstpuljen på 52 mio. kr. Man kan blande sine lodder selv eller vælge en pakke med 4 lodder og få 88% i årlig vinderchance.