Dansk Aston Martin-trio i Le Mans: Alt skal klappe

Med Jan Magnussen ude af løbet efter fredagens træningsuheld knytter de danske Le Mans-forhåbninger sig primært til danskertrioen Christoffer Nygaard, Marco Sørensen og Nicki Thiim i Aston Martin.

Den rent danske besætning jagter succes i GTE Pro-klassen, og kørerne ved, at der ikke er råd til at begå fejl hverken før eller undervejs i 24-timers-løbet, der begynder lørdag eftermiddag.

- Det er blevet en del hårdere, efter vi er rykket op i GTE Pro, og hvor man i GTE Am godt kunne sætte bilen på podiet med småfejl, så skal alt bare klappe her i Pro. Men vi ved, at vi kan gøre det - og det ser jeg frem til at gøre, siger Christoffer Nygaard til racemag.dk.

2015-udgaven af det legendariske motorløb kan kaldes År 1 efter Tom Kristensen, og nu håber de øvrige danskere at tage noget af den opmærksomhed, der naturligt koncentrerede sig om den nidobbelte vinder.

- Jeg ser virkelig frem til det her. Jeg fandt mig lynhurtigt til rette i bilen hernede, og det er altid en god begyndelse. Vores Aston Martin er en fantastisk racerbil, og jeg er absolut også glad for banen - alt i alt gør det lige de 24 timer noget kortere, siger Marco Sørensen.

Le Mans-starten går lørdag klokken 15.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip