Dansk Aston Martin-trio i Le Mans: Alt skal klappe

Med Jan Magnussen ude af løbet efter fredagens træningsuheld knytter de danske Le Mans-forhåbninger sig primært til danskertrioen Christoffer Nygaard, Marco Sørensen og Nicki Thiim i Aston Martin.

Den rent danske besætning jagter succes i GTE Pro-klassen, og kørerne ved, at der ikke er råd til at begå fejl hverken før eller undervejs i 24-timers-løbet, der begynder lørdag eftermiddag.

- Det er blevet en del hårdere, efter vi er rykket op i GTE Pro, og hvor man i GTE Am godt kunne sætte bilen på podiet med småfejl, så skal alt bare klappe her i Pro. Men vi ved, at vi kan gøre det - og det ser jeg frem til at gøre, siger Christoffer Nygaard til racemag.dk.

2015-udgaven af det legendariske motorløb kan kaldes År 1 efter Tom Kristensen, og nu håber de øvrige danskere at tage noget af den opmærksomhed, der naturligt koncentrerede sig om den nidobbelte vinder.

- Jeg ser virkelig frem til det her. Jeg fandt mig lynhurtigt til rette i bilen hernede, og det er altid en god begyndelse. Vores Aston Martin er en fantastisk racerbil, og jeg er absolut også glad for banen - alt i alt gør det lige de 24 timer noget kortere, siger Marco Sørensen.

Le Mans-starten går lørdag klokken 15.

/ritzau/

 

Dagens Gossip