Dansk band: Skal vi holde benene på jorden?

Speederen er i bund hos popbandet Julias Moon.

Faktisk har den været det siden oktober sidste år, da gruppen for første gang markerede sig på den danske musikscene med nummeret "Bay".

Et halvt år efter storhittede de i radioen med singlen "Lipstick lie", der blev sommerens mest spillede nummer.

Det varede derfor ikke længe før bandet skrev kontrakt med danske Universal Music og det amerikanske pladeselskab Republic Records.

Med al den succes ville det ikke undre, hvis det tre mand store band bestående af Nicolai Gabold, Louis Samson og Oliver Kincaid, begyndte at lette.

Og det vil bandet, da heller ikke sætte en stopper for, hvis det skulle ske. Det fortæller to af bandets medlemmer til Newspaq.

- Jeg ved ikke, om man skal holde benene på jorden?, siger bandets forsanger Louis Samson, der i øjeblikket jubler over den store succes.

- Jeg kan huske, da vi første gang blev spillet i radioen. Det var det vildeste. Vi var alle tre sikre på, at vores lykke var gjort. Ingen af os vidste, at det ville gå så meget mere amok, siger forsangeren.

Men det gjorde det. Og det stopper tilsyneladende ikke.

Julias Moon er nomineret til hele to priser ved årets Danish music awards den 8. november i kategorierne "Årets danske gruppe" og "Årets nye danske navn". Og ikke nok med det så skal bandet også optræde ved årets show.

De gigantiske skridt, bandet har taget, går bestemt heller ikke ubemærket hen i musikbranchen og ude blandt lytterne.

- Vi kan mærke en bevidsthed omkring, hvem vi er, og hvad vi gør. Det giver os blod på tanden til at arbejde endnu hårdere, siger bandets ene musiker Oliver Kincaid.

At det hele flasker sig i øjeblikket, mærker den 24-årige musiker også på selvtilliden.

- Succesen gør det nemmere at overbevise os selv om, at det nok skal gå, og at vores drømme godt kan gå i opfyldelse. Det bliver nemmere at blive ved med at have storhedsvanvid. For man bliver virkelig fodret med ros, siger Oliver Kincaid.

Nu er bandet klar med deres tredje single "Palace".

Men de mange øjne, der nu er vendt mod de tre drenge, har ikke fået dem til at ryste i bukserne af skræk i studiet over at skulle komme efter deres to single-succeser.

- Vi kan ikke mærke presset, når vi laver vores musik, for det er vores smag, der i sidste ende betyder noget, samt hvad vi vil med numrene, siger Louis Samson.

Den 21-årige forsanger kan dog godt mærke presset tynge i andre aspekter af det nye popstjerneliv.

- Jeg mærker presset i forhold til, hvordan jeg fremtræder, samt det at skulle være mere udadvendt. Men jeg er begyndt at vænne mig til, at folk kigger på mig, og har lært, hvad jeg egentlig signalerer, når jeg kaster rundt med mine arme, siger sangeren.

Julias Moons første album "Fake id heartbreak" udkommer 7. november.

Newspaq

 

Dagens Gossip