Dansk cykelløb får tv-tid i hele Europa

Det årligt tilbagevendende cykelløb Post Danmark Rundt, som bliver kørt i kølvandet på Tour de France, bliver i år vist til tv-seere over hele Europa.

Danmarks Cykle Union har lavet aftale med tv-stationen Eurosport om, at det fem dage lange cykelløb bliver sendt dagligt på Eurosport 2.

Det oplyser Danmarks Cykle Union i en pressemeddelelse.

- Aftalen med Eurosport giver Post Danmark Rundt endnu et boost. Det er fantastisk, at vi nu når direkte ud i Europa, og vi på den måde kan vise godt cykelløb i flotte omgivelser.

- Det er virkelig et stort skridt, der løfter vores event, siger løbsdirektør Jesper Worre i pressemeddelelsen.

Aftalen giver mulighed for at få Danmark markedsført som en feriedestination. Derfor har turistorganisationen VisitDenmark købt en reklamekampagne, som vil løbe hen over skærmen i de fem dages udsendelser.

- Kendskabet til Danmark er meget lavt, når man ser bort fra vores nærmarkeder som Tyskland, Sverige og Norge, siger VisitDenmarks brandingchef Anja Hartung Sfyrla i pressemeddelelsen.

- Men med den her aftale får vi virkelig mulighed for at fortælle gode historier om Danmark på tværs af vores europæiske markeder. Og til et publikum, der traditionelt gerne vil lære noget om det land, hvor der bliver kørt, siger brandingchefen videre.

Post Danmark Rundt begynder 4. august i Struer og slutter lørdag 8. august på Frederiksberg i København.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip