Dansk damedouble bomber malaysisk par ud

Skrevet af admin

15/10/2015

Mest læste i dag

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl er klar til kvartfinalerne ved Denmark Open i badminton.

I anden runde kørte de tredjeseedede danskere hen over Vivian Kah Mun Hoo og Khe Wei Woon fra Malaysia, som blev sendt ud med 21-16 og 21-13.

Det passede især Christinna Pedersen godt. Hun skal senere torsdag spille mixeddouble med Joachim Fischer, og hun er glad for en sejr i to sæt.

- Det er svært at komme i superform på en nat, men vi har fået fyldt godt på, og det gør bestemt ikke noget, at det ikke blev sådan en sliderkamp. Vi har gemt lidt energi til fredag også, siger Christinna Pedersen.

De danske favoritter havde taget den gode afslutning fra kampen onsdag med ind på banen, og parret lagde fra land i højt tempo med en stærk offensiv.

Lynhurtigt kom danskerne foran 11-5 og fløj videre mod en sikker sætsejr på 21-16, selvom de smed en del af en stor føring væk mod slutningen af sættet.

Rytter Juhl og Pedersen fortsatte ufortrødent i andet sæt, og det malaysiske par var mindst et par niveauer under de velspillende danskere.

11-4 midtvejs blev vekslet til sætsejr 21-13, og pladsen i kvartfinalen var dermed sikret.

Nu venter sandsynligvis kineserne Tian Qing og Zhao Yunlei i kvartfinalen, og dem tabte danskerne til i VM-finalen i august. Men revanchelysten er stor.

- Det bliver formentlig lige så hårdt og krævende som onsdag, men om vi så skal bæres ud derindefra, så giver vi alt, hvad vi har, og vi tror på, at det er nok.

/ritzau/