Dansk damedouble efter VM-exit: Svær at sluge

Skuffede og ærgerlige. Sådan så damedoublen Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen ud, efter at de var røget ud i 1/8-finalen ved VM i badminton i Ballerup.

De andenseedede danskere tabte 15-21, 19-21 til de 10.-seedede Nitya Krishinda Maheswari og Greysia Polii fra Indonesien.

- Den er svær at sluge, siger Kamilla Rytter Juhl.

- Jeg tænker meget på, hvorfor det gik galt, og hvorfor vi ikke fik vores spil frem. Det har jeg ikke fundet frem til endnu, men selvfølgelig er jeg skuffet, siger hun.

De danske VM-bronzevindere fra sidste år var primært favoritter på grund af seedningen, eftersom de havde tabt deres hidtil tre indbyrdes opgør til indoneserne.

- Vi havde en forventning om, at netop denne kamp ville blive nøglen for vores VM, siger Christinna Pedersen.

- Vi har ikke en ret god statistik mod indoneserne og mangler stadig en sejr. Så vi har overhovedet ikke kigget efter den sølvmedalje, som vores seedning ellers illustrerer.

- Vi havde fokuseret på denne kamp. Så selvfølgelig er vi skide skuffede, for vi er ude af VM og uden chance for at vinde medalje, siger hun.

Danskerne fik ellers en god begyndelse på begge sæt, men i længden havde de svært ved at dæmme op for de stærke indonesere.

- Jeg synes egentlig ikke, at de er bedre end os. Men nu er det måske noget mentalt, at vi føler, vi skal spille endnu bedre, end vi egentlig skal.

- Jeg synes, at jeg rent taktisk ved, hvad de gør, og hvad jeg skal gøre, men det er som om, vi ikke rigtigt kan få det ud, siger Kamilla Rytter Juhl.

/ritzau/

 

Dagens Gossip