Dansk damedouble forventer finale med fart på

Det bliver en kamp med knald på, når damedoublen Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen senere i dag spiller finalen ved Denmark Open.

Det forventer sidstnævnte før finalen i Odense Idrætshal, hvor kineserne Bao Yixin og Tang Jinhua venter.

- De vil rigtig gerne angribe os, når de får chancen. Så for vores eget vedkommende må vi ikke slå på den første chance, for de er rigtigt gode i kontrasituationen, siger Christinna Pedersen.

- Vi må ikke slå os ud af balance, men vi skal samtidig spille med en masse energi og power, for så tror jeg, at vi kan komme igennem.

- Det bliver hele tiden en hårfin balance med, hvor hårdt vi skal gå til dem. Jeg tror, at der kommer godt fart over feltet, siger den danske badmintonspiller.

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen er seedet to ved den danske Super Series Premier-turnering, hvor de for første gang er nået frem til finalen som par.

Kineserne er useedede og ligger blot nummer 95 på verdensranglisten. Det skyldes, at de kun har spillet få turneringer sammen.

Tang Jinhua ligger således nummer to på doubleranglisten sammen med Ma Jin, som hun vandt Denmark Open sammen med sidste år.

Finalekampene begynder klokken 12.30, og danskerne spiller kamp nummer fire på dagens program.

/ritzau/

 

Dagens Gossip