Dansk damedouble napper badmintonpris

Den danske damedouble med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen fik mandag aften tildelt prisen som "årets spiller" i Danmark.

Det skete i forbindelse med Copenhagen Masters-turneringen i Falkoner Centret på Frederiksberg.

- Det er meget specielt. Jeg fik gåsehud og blev helt rørt, da vi gik ind i salen, mens publikum klappede af os, siger Kamilla Rytter Juhl i en pressemeddelelse fra Badminton Danmark.

Specielt sølvmedaljen ved VM i Indonesien står som højdepunktet for de to spillere, der også vandt prisen i 2013.

- Vi har haft et fantastisk 2015 med rigtig, rigtig mange semifinalepladser og finalepladser. Højdepunktet var klart VM i Indonesien, hvor vi næsten fik det hele til at peake.

- At stå i en VM-finale er der ikke mange danske spillere, der opnår. Det er vi super stolte af. Og at slutte af med at blive hædret og få denne her pris, vil altid være en speciel oplevelse, siger Christinna Pedersen.

Christinna Pedersen understreger, at det er særlig stort at vinde prisen, når det er i et felt med så mange andre gode danske badmintonspillere.

- Det betyder sgu meget for os. Vi er helt vildt stolte. Der er mange gode topspillere i Danmark, og det betyder meget at snuppe titlen for anden gang. Det er vi super stolte af, siger Christinna Pedersen til Ritzau.

/ritzau/

 

Dagens Gossip