Dansk damedouble skuffer med tidlig exit i French Open

Super Series-turneringen French Open i Paris blev en kort fornøjelse for Danmarks bedste damedouble med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen.

Den tredjeseedede duo skuffede i anden runde mod sydkoreanerne Kyung Eun Jung og Seung Chan Shin, der gik useedede ind til turneringen, men besejrede danskerne i to sæt med cifrene 21-17, 21-18.

Rytter Juhl og Pedersen var i første sæt kun foran én gang, nemlig ved 1-0. Herefter overtog sydkoreanerne styringen og holdt danskerne på solid afstand i resten af sættet.

Til gengæld så det ud, som om de to danskere havde fundet fidusen i andet sæt, hvor de førte 15-9 og var på vej til at tvinge kampen ud i et tredje og afgørende sæt.

Men sydkoreanerne fik igen overtaget, ændrede 13-17 til 18-17 og kunne tage sejren med 21-18.

Senere torsdag får Christinna Pedersen chancen for lidt oprejsning, når hun i selskab med Joachim Fischer skal forsøge at spille sig i kvartfinalen i mixeddouble. De femteseedede danskere møder et indonesisk par.

Danmarks næstbedste herredouble, Mads Pieler Kolding og Mads Conrad-Petersen, er klar til kvartfinalen efter en slidsom sejr over tyskerne Johannes Schöttler og Michael Fuchs.

Den tyske duo, der er rangeret som nummer 30 i verden, gav danskerne hård kamp, men tabte 19-21 i tredje sæt.

/ritzau/

 

Dagens Gossip