Dansk direktør i stor tysk smugler-sag: Et tilfælde hashen skulle sendes til Hells Angels

Den 35-årige danske direktør, Kenneth Fibecker, der er anklaget for at smugle 345 kg hash fra Marokko til Tyskland, valgte i går at tilstå overfor dommeren i Hamburg.

Tilståelsen faldt efter flere ugers forhandling mellem danskerens forsvarer og anklageren i sagen, om hvor meget rabat Kenneth Fibecker skulle have på straffen for at tilstå.

Ifølge den 35-årige direktørs forklaring, havde han mødt en mand på en bar i København, der tilbød ham 20.000 euro, ca. 150.000 kroner, for at importere en container med møbler fra Marokko til Danmark.

Delte adresse med HA

Kenneth Fibecker var ifølge tilståelsen udemærket klar over, at der ville være hash gemt i møblerne.

Læs også: Dansk direktør for retten i Tyskland: Smuglede hash i møbler

Containeren skulle sendes til Fibeckers firma CPH-gruppen, der udelukkende var oprettet til formålet, og som delte adresse med en bekendt, der var medlem af Hells Angels.

Men Kenneth Fibecker påstod, at den åbenlyse forbindelse til Hells Angels var et rent tilfælde.

Dom onsdag

Dommeren i sagen valgte ikke at gå yderligere ind i forbindelsen til organiseret kriminalitet, men hævede retten til onsdag.  

Den 35-årige direktør blev anholdt  i juli sidste år, da han sammen med to polakker og en tysker var ved at tømme en container, de kort forinden havde hentet på havnen i Hamborg.

Ifølge tyske pressekilder skete anholdelsen efter et præcist tip fra dansk politi, men dansk politi betragter dog sagen som en ren tysk sag, og der er ikke umiddelbart nogen forbindelse med andre større danske sager om hashsmugling, ligesom sagen ikke har givet anledning til anholdelser i Danmark.

Kenneth Fibecker forventes at få sin dom onsdag, der formodes at ligge omkring fem års fængsel.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip