Dansk doubleoverraskelse må overgive sig i All England

Så gik den ikke længere for den danske herredouble med Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding i All England.

Parret, der skabte sensation ved at slå det topseedede par ud i første runde, måtte se sig slået i semifinalen ved den legendariske badmintonturnering i Birmingham.

Kineserne Fu Haifeng og Zhang Nan, der også var useedet i turneringen, var for stærke og vandt uden de store vanskeligheder 21-15, 21-9.

Danskerne førte 7-5 i første sæt, men siden var kineserne dominerede i resten af kampen.

Kineserne bragte sig på 10-1 i andet sæt, som de kørte sikkert hjem og vandt på deres anden matchbold.

- De lægger et ekstremt pres og server ekstremt godt. Det har vi ikke en løsning på i dag, og så er de gode til at mose frem ad. Vi laver for mange nemme fejl i første sæt, siger Mads Pieler Kolding.

Duoen kan dog se tilbage på en overraskende flot turnering.

- Når vi lige har fået lidt tid, og det bliver aften, så er vi utrolig glade og stolte over, det vi har præsteret. Lige nu tænker vi selvfølgelig mest på, at vi har fået en ordentlig omgang stryg, men det skal vi nok komme os over, siger Mads Conrad-Petersen.

Danmark er dog stadig repræsenteret i herredouble-turneringen i All England, da andenseedede Mathias Boe og Carsten Mogensen spiller semifinale senere lørdag.

Mixeddouble-rækkerne bliver uden dansk deltagelse i finalen. De andenseedede danskere Joachim Fischer Nielsen og Christinna Pedersen tabte i mixeddouble også deres semifinale i to sæt.

Tontowi Ahmad og Liliyana Natsir fra Indonesien, der er fjerdeseedede, var ovenpå det meste af kampen og vandt 21-17, 21-11.

- Vi startede desværre ikke lige så godt ud, som vi plejer. Jeg fik ikke ramt det niveau oppe på nettet, som jeg plejer at kunne mod hende. Det gør, at vi hele tiden skal kæmpe os tilbage, siger Christinna Pedersen.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip