Dansk duo om All England-eventyr: Forrygende uger

I herredouble i badminton er det normalt Mathias Boe og Carsten Mogensen, som trækker de største danske overskrifter.

Men i denne uge ved All England har Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding imponeret mindst lige så meget, hvor duoen er nået helt frem til semifinalen.

Fredag aften blev det til en sejr i tre sæt over det indonesiske par Gideon Markus Fernaldi og Kevin Sanjaya Sukamuljo.

- Det er nogle forrygende uger, vi har haft gang i. Først i Tyskland og nu her i semifinalen ved All England. Det lyder helt vildt, når du siger det. Men det er jo fantastisk, det skal lige gå op for os, tror jeg.

- Vi har bare kæmpet os igennem en kamp, hvor vi ikke engang spillede særlig godt. Men det er fløjtende ligegyldigt, når vi vinder, siger Mads Conrad-Petersen.

Mathias Boe og Carsten Mogensen er også nået i semifinalen i den anden turneringshalvdel, så det kan i teorien ende med en ren dansk finale.

Men det kan hurtigt gå galt, som da Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding tabte andet sæt 10-21 fredag og pludselig var tæt på exit.

- Jeg ved ikke, hvad vi tænkte, selvfølgelig løb der nogle tanker igennem hovedet. Men det er mere den der: Nu skal vi op igen efter et dårligt andet sæt. Jeg synes, det var et chok.

- Men vi fik tacklet det på den måde, som vi har snakket om til træning og også ude til turneringerne. Jeg synes, vi holdt fokus på at spille boldene, og jeg er bare super stolt, siger Mads Kolding.

I første runde vandt Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding over de topseedede sydkoreanere Lee Yong Dae og Yoo Yeon Seong.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip