Dansk eks-baronesse bliver tv-stjerne i USA

Vi kender hende nok bedst som kritisk dommer og vært for tv-programmet "Danmarks næste topmodel".

Men hvor Caroline Fleming tidligere har været vant til at indtage værtsrollen på tv, skal den danske eks-baronesse nu selv være deltager i en realityserie.

Det sker, når anden sæson af den amerikanske realityserie "Ladies of London" får premiere i USA senere på året.

I serien, som følger en række celebre kvinder i Londons jetset-miljø, får de amerikanske seere således mulighed for at følge op- og nedture i den blonde danskers hverdag blandt Londons elite.

Det afslører Caroline Fleming selv på billeddelingsmediet Instagram. Her har den 39-årige tv-vært postet et billede af sig selv med teksten:

- Arbejde, arbejde, arbejde, efterfulgt af hashtags, der giver et hint om, at der er tale om arbejdet på et show i USA, hvor seerne kommer helt tæt på den private Caroline Fleming.

At der netop er tale om programmet "Ladies of London" afsløres af en kommentar fra tv-showets officielle Instagram-profil, der skriver:

- Jahh! Det bliver helt fantastisk. Vi vidste, du ville slutte dig til os. 

Den danske model Oliver Bjerrehus, som selv har medvirket i et lignende program på Kanal 4 "Olivers Kamp", ønsker også sin blonde kollega tillykke med jobbet.

- Du så sej skattepige, kram herfra, skriver han som kommentar til eks-baronessens billede.

Se Caroline Flemings foto fra sit nye job på serien "Ladies of London" her: http://instagram.com/p/xjNOauvGPd/?modal=true

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip