Dansk ekspert: Derfor lever forsvundne Madeleine stadig

I dag er det præcis seks år siden, at den lille pige Madeleine McCann forsvandt fra sin familie under et ferieophold i den portugisiske by Praia da Luz.

Historien om den forsvunde pige gik dengang verden rundt, og selvom Madeleine ikke med sikkerhed er blevet set siden, så kan 'Maddie's' forældre godt klynge sig til et håb om, at deres pige fortsat er i live.

Det vurderer Jørn Moos, tidligere kriminalinspektør med 40 års erfaring ved Københavns Politi, over for bt.dk.

Jørn Moos mener nemlig, at det klart mest sandsynlige er, at Madeleine er blevet bortført af en par, der selv ønskede sit et barn.

- Det tror jeg ret meget på. Hvis det er en familie, der for eksempel har haft -og mistet - et barn i en tilsvarende alder, og de så er flyttet og kommet tilbage, så har de stadig et barn i den rigtige alder, fortæller han.

Den tidligere kriminalinspektør tror desuden, at der er en god chance for, at sandheden om om bortførelsen en dag kommer frem.

- Der er en sandsynlighed for, at der er nogle mennesker, der ved noget om det, der ikke kan holde det ud og en dag siger noget. Enten fordi den dårlige samvittighed, fortvivlelsen, fortrydelsen eller ønsket om tilgivelse får overtaget, så de pludselig afslører nogle vigtige ting, siger Jørn Moos over for bt.dk.

Hvis Madeleine McCann er i live, så vil hun fylde ti år i næste uge.

 

Dagens Gossip