Dansk EM-målmand skifter fra BSV til Tyskland

Håndboldmålmanden Jannick Green skal prøve kræfter med Bundesligaen fra næste sæson.

EM-målmanden skifter fra Bjerringbro-Silkeborg, hvor han har kontraktudløb efter denne sæson, til en endnu unavngiven tysk klub.

- Jeg har min fremtid på plads. Det er bare ikke kommet ud endnu, men det afventer vi lige, siger Jannick Green.

- Det er i Tyskland. Jeg kan desværre ikke sige navnet på klubben, for jeg har lovet dem, at de skal have lov til selv at offentliggøre det, siger BSV-målmanden.

Landstræner Ulrik Wilbek sagde for nylig, at spillerne ikke får lov til at forhandle kontrakter under EM, og at de ikke skal melde noget ud om nye klubber under slutrunden på dansk grund.

Jannick Green regner med, at navnet på hans nye klub først bliver offentliggjort efter EM, der bliver spillet fra 12.-26. januar.

Tidligere torsdag kom det frem, at EM-backen Mads Mensah Larsen fra den kommende sæson følger sin klubtræner, Nikolaj Jacobsen, fra Aalborg Håndbold til tyske Rhein-Neckar Löwen.

En tredje dansk deltager ved EM, stregspilleren Jesper Nøddesbo, har også fået sin fremtid på plads.

FC Barcelona-spilleren, der har været rygtet på vej hjem til KIF Kolding København, vil løfte sløret for sin fremtid, inden Danmark på søndag indleder EM med kampen mod Makedonien i Herning.

- Jeg føler mig privilegeret. Det er selvfølgelig dejligt, at der er klubber, der er interesserede. Det er selvfølgelig, fordi jeg har gjort et godt stykke arbejde, men igen, det er noget, man gerne vil have ud af verden, siger Jesper Nøddesbo.

/ritzau/

 

Dagens Gossip